AALBORG DOMKIRKES KANTORI består af 12 ansatte sangere, fordelt på 3 sopraner, 3 alter, 3 tenorer og 3 basser. Sangerne medvirker ved alle højmesser og ordinationer. Årligt medvirker koret tillige ved 3-4 koncerter i domkirken. Ved koncerter suppleres koret ofte med eksterne sangere. Kvalifikationerne for at komme i betragtning til en stilling er en god stemme, samt et godt gehør, en ren intonation samt basale kundskaber i nodelæsning. Endelig skal man kunne arbejde selvstændigt og tage ansvar for egen læring. Ledige stillinger opslås løbende.

STILLING SOM ALT. Pr. 1.oktober er en stilling som altsanger ledig. Månedsløn: 3510,77 kr med mulighed for kvalifikationstillæg. Kontakt domkirkens organister.

STILLING SOM SOPRAN. Pr. 1. oktober er en stilling som sopransanger ledig. Månedsløn: 3510,77 kr med mulighed for kvalifikationstillæg. Kontakt domkirkens organister.

FOR KORETS MEDLEMMER