Vis Budolfi kirkekontor på et større kort

BUDOLFI KIRKE - AALBORG DOMKIRKE og KLOSTERKIRKEN

Budolfi Kirke blev den 29. september 1554 det nydannede Aalborg Stifts domkirke. Som stiftets hovedkirke danner domkirken ramme om en række særlige gudstjenester (Ordinationer, Landemode, mv.), men kirken er tillige sognekirke for Aalborg Domsogn, der tæller ca. 6.700 indbyggere, hvoraf ca. 5.300 er medlemmer af folkekirken.

Klosterkirken er den anden kirke i sognet, hvor der afholdes gudstjenester, dåb og vielser, samt koncerter. Klosterkirken har adressen Klosterjordet 5 og er en integreret del af Aalborg Helligåndskloster med indgang fra C.W. Obels Plads.
Klosterkirken er åben i forbindelse med gudstjenester og koncerter, i sommerperioden indgår kirken i rundvisningen på Aalborg Kloster.

Budolfi kirken er åben:
I perioden september - maj fra kl. 9 til 15 på hverdage, lørdag kl. 9 - 12.
I perioden juni - august fra kl. 9 til 16 på hverdage, lørdag kl. 9 - 14.

GUDSTJENESTE I BUDOLFI KIRKE ER HVER SØNDAG KL. 10.

Sommersøndage, juli - august, er der en guide til stede i kirken
mellem kl. 12 og 15. Alle er velkomne til at spørge guiden om kirkens historie.

Der kan arrangeres rundvisninger i kirken for grupper. En rundvisning koster 400 kr.
Bestilles gennem kirkekontoret på tlf. 98 12 46 70.

Kirkekontoret: Gammel Torv 4 (FOLKEKIRKENS HUS), åben mandag-fredag 10-13, torsdag tillige 16-17.