Modtag musiknyhedsbreve pr. mail ved tilmelding her

AFLYST:
5. april, søndag kl. 16.30 i Budolfi Kirke
Passionskoncert

Aalborg Domkirkes Kantori, Margrethe T. Østergaard, dirigent, Jørgen Ellekilde, orgel

Koncerten er ment som en optakt til påsken. To større værker af den engelske komponist Benjamin Britten (1913-76) står som koncertens yderpunkter: Rejoice in the Lamb og Festival Te Deum.

Britten var en af det 20. århundredes største komponister og hans betydning for især engelsk musik kan ikke overvurderes. Rejoice in the Lamb er en kantate, også tekstmæssigt et værk i særklasse, en helt usædvanlig poesi af Christopher Smart.

Desuden synges forskellige motetter, komponeret over teksten Ave Verum Corpus, skrevet til Langfredag.
Domorganist Jørgen Ellekild bidrager med soloværker af danske J.P.E. Hartmann og tyske Max Reger.

25. april, lørdag kl. 12.15 i Budolfi Kirke
Orgelmatiné ved Morten Bunk

Morten Bunk (f.1994) begyndte sin musikalske karriere som sanger i Herning Kirkes Drengekor og har spillet orgel siden han var 12 år gammel. Til sommer færdiggør han sin uddannelse som organist og kantor fra Det Jyske Musikkonservatorium, og dagens program er det han skal spille til sommerens kandidateksamen.

27. maj, onsdag kl. 19.30 i Budolfi Kirke
Trompeter og orgel

Koncertoptakt kl. 19.00

Til denne koncert får vi besøg af Aalborg Symfoniorkesters to mest erfarne trompetister Rasmus Eskesen og Lars Ole Schmidt.

De bliver akkompagneret af domorganist Jørgen Ellekilde.