5. DECEMBER KL. 15.00 OG GENTAGELSE KL. 16.30
ADVENTKONCERT I KLOSTERKIRKEN – 40 minutters kur mod julestress

På grund af Covid-19 er der i Klosterkirken adgang begrænsning på 50 personer. Til gengæld afholdes koncerten to gange. Indgang til koncerterne bliver via porten i Latinergyden. Koncertgæster lukkes ind 15 min før koncertens start (hhv. kl. 14.45 og 16.15).
Margrethe T. Østergaard, orgel spiller musik af Stanley, Purcell, Elgar m.fl.

9. DECEMBER KL. 19.00
Nine Lessons and Carols
Wednesday, 9th December at 19:00 (7:00 p.m.)

Have a break from studies and exams, meet your fellow students and enjoy this beautiful, traditional event in Budolfi Cathedral where music, songs and readings related to Christmas interchange.

Place: Budolfi Cathedral (next to the Student House) and Studenterhuset, Gl. Tov 10. Admission is free.
Aalborg Domkirkes Kantori, dirigent Margrethe T. Østergaard and organist Jørgen Ellekilde.

11. DECEMBER KL. 16.30

Julekoncert med Budolfi Kirkes spire og juniorkor. Dirigent Anna Vestergaard.

13. DECEMBER KL. 16.30

De 9-læsninger. Liturg biskop Henning Toft Bro. Aalborg Domkirkes Kantori, dirigent Margrethe T. Østergaard og organist Jørgen Ellekilde.

AFLYST
KONCERT DEN 14. DECEMBER KL. 19.30
Klarup pigekor, Klarup minikor og Klarup Skoles Kors traditionelle Luciakoncert. Dirigent Christina Kjærulff.

16. DECEMBER KL. 19.30 – KONCERTINTRODUKTION KL. 19

Italiensk julemusik med Concerto Copenhagen under ledelse af Lars Ulrik Mortensen. Et program der blander den livsbekræftende energi med smuk pastoral julestemning. Musik af blandt andet Antonio Vivaldi og Arcangelo Corelli. Entré: 100 kr. Børn og unge under uddannelse gratis.

Koncertintroduktion kl. 19 ved Lars Ulrik Mortensen.

Nyhedsbrev vedr. koncerter – tilmeld dig her

* Skal udfyldes