AFLYST KONCERT DEN 27. januar, torsdag kl. 20.00.
Maria W Horn og Mats Erlandsson. Firhændigt orgel og elektronik.

2. februar, onsdag kl. 19.30.
Foredrag og koncert om gregoriansk sang ved Michael Hvas Thomsen. Fri entre.

Aftenen starter med et foredrag i Folkekirkens hus, og dernæst koncert i Budolfi Kirken.
Der medvirker et til lejligheden sammensat gregoriansk kor som ledes af Michael Hvas Thomsen.

Læs i Budolfi- sogneblad side 8-9.

Er du interesseret i at synge med i Schola Botholphi?

Hvornår går det i gang?
Første korprøve bliver mandag den 7. februar.

Hvor og hvor ofte øver koret?
Ca. hver anden mandag kl. 19 til 21 i Budolfi Kirkes krypt.

Hvad skal man kunne for at blive optaget i koret?
Der vil være en afslappet optagelsesprøve for at sikre, at der er en god sangstemme. Nodekendskab er en fordel men ikke et krav. Interesse for at fordybe sig i detaljer i det gregorianske materiale fordres.

Hvornår skal koret optræde første gang?
Tirsdag den 12. april kl. 17.00 til arrangementet Before Easter.

Nærmere information fås ved henvendelse til:
Domkantor Michael Hvas Thomsen
Email: mith@km.dk

9. februar, onsdag kl. 19.30.
Malerkunstens og musikkens mesterværker forenes i ’Den Store Fortælling’

Til denne aften spiller trompetist Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen mens billederne i Arne Haugen Sørensens Det Store Fortælling vises på storskærm i kirken.

21. februar, mandag kl. 19.30
Stabat Mater. Ensemble Orion.

Koncertintroduktion kl. 19.00.

Ensemble Orion laver en uropførelse af Jens Astrups komposition Stabat mater. Jens Astrup er komponist og violinist ved Aarhus Symfoniorkester, og har i mere end 30 år arbejdet intenst med barokkens musik. Jens Astrup er den første danske komponist, der har skrevet et værk over digtet Stabat Mater, som oprindeligt stammer fra middelalderen. Teksten skildrer Jomfru Marias smerte, mens hun står ved Jesus kors. Digtets indtrængende budskab er en meditation både over Jesu død på korset og Jomfru Marias lidelser. I denne uropførelse med 8 sangere, og 6 instrumentalister får publikum mulighed for at opleve et moderne barokensemble opføre en helt ny og meget interessant version af Stabat mater.

Nyhedsbrev vedr. koncerter – tilmeld dig her

* Skal udfyldes