28. JANUAR KL. 20.00
ORGEL OG ELEKTRONIK ER AFLYST

Til denne koncert præsenterer Maria W Horn en række stykker for firhændigt orgel og elektronik sammen med Mats Erlandsson.
Marias kompositioner er minimalistiske i deres struktur og hun udnytter elektronik i en syntese med orglet. Orglets klang bliver forstærket og elektronisk bearbejdet, og det spiller sammen med en fast elektronisk del, for på den måde at skabe et hybridinstrument.
Koncerten er et samarbejde med Studenterpræsterne, Studenterhuset og Budolfi Kirke, og den er åbningskoncert i festivalen Northern Winter Beat. Billetter a 100 kr. købes via: https://tikkio.com/tickets/14337-northern-winter-beat-2021

3. FEBRUAR KL. 19.30
TROMPET OG ORGEL ER AFLYST

Til denne koncert får vi besøg af Aalborg Symfoniorkesters to erfarne trompetister Rasmus Eskesen og Lars Ole Schmidt. De bliver akkompagneret af domorganist Jørgen Ellekilde.

24. FEBRUAR KL. 19.30
Teitur og Aarhus Jazz Orkester – The Post Situation – Songs from Corona Times

Denne koncert er en unik mulighed for at opleve den færøske sanger og sangskriver Teitur sammen med et af Danmarks førende jazzorkestre. I et enestående musikalsk samarbejde, kan Teiturs magiske og smukke sange opleves i nye spændende og storladne arrangementer. Dirigent Søren Møller. Entré 100 kr. Unge under uddannelse gratis.
Koncerten er en del af Vinterjazz – en landsdækkende musikfestival, der fejrer jazzen og udforsker dens mange forgreninger.
Koncerten arrangeres i et samarbejde mellem Studenterpræsterne og Budolfi Kirke.
Billetter: https://billetto.dk/e/aarhus-jazz-orchestra-teitur-the-post-situation-songs-from-corona-times-billetter-492047

28. MARTS KL. 16.30
PASSIONSKONCERT

Budolfi Kirkes Kantori, dir. Margrethe T. Østergaard
Jørgen Ellekilde, orgel
Joseph Haydns Messe for Sct. Nicolai er en både yndefuld og magtfuld komposition, der viser Haydns elegante sans for satsvariation og melodiske temaer.

14. APRIL KL. 19.30
Trio Friedemann – fløjter og orgel
Trio Friedemann består af Bettina Zielke, Thomas Jensen og Peter Langberg. Bettina og Thomas er begge fløjtenister ansat i Sønderjyllands Symfoniorkester. Peter Langberg er organist, klokkenist og tidligere rektor på Løgumkloster Kirkemusikskole. Programmet består bl.a. af musik af J. S. Bach, hans sønner og senromantiske franske komponister.

24. APRIL KL. 12.00
Prinsens Musikkorps
Prinsens Musikkorps er et messingorkester med slagtøj og består af 16 professionelle musikere. De er kendt for deres store musikalske spændvidde, og spiller både ved officielle begivenheden for forsvaret og kongehuset samt egne koncerter for et bredt publikum.

19. MAJ KL. 19.30
En festlig koncert – bryllupsmusik
Hvis man snart skal giftes, kan man til denne koncert blive inspireret til valg af musik. Programmet vil bestå at både kendt og mindre kendt bryllupsmusik. Hvis man ikke står foran sit bryllup, kan koncerten også nydes som en aften med festlig musik. Domorganist Jørgen Ellekilde spiller.

Nyhedsbrev vedr. koncerter – tilmeld dig her

* Skal udfyldes