JUNIOR & SPIREKOR – nye sangere er velkomne
Læs her…

Dørene åbner 30 minutter før koncerterne starter. Der er gratis adgang til alle de omtalte koncerter.

ONSDAG DEN 17. APRIL KL. 19.30
BUDOLFI KIRKE
En koncert i kærlighedens tegn– festlig bryllupsmusik og salmer

Koncerten består af klassikere indenfor bryllupsmusikken, af flotte og mindre kendte stykker samt af overraskende stykker. I programnoterne følger en historie til hvert stykke.
Der er også kendte og mindre kendte bryllupssalmer på programmet, som Hanne Dahl vil fortælle om.
Koncerten kan bruges som inspiration, hvis man står overfor et bryllup, men den kan også nydes, hvis man bare ønsker at høre festlig og god musik.
Der er indlagt en pause, hvor der vil være et lille glas og mulighed for en snak om musikken og salmerne.

Hanne Dahl, fortæller
Signe Buch Ladehoff, orgel
Jørgen Ellekilde, orgel

ONSDAG DEN 24. APRIL KL. 19.30
Prædebut med organist Tobias Dahl Osenbrüg

Tobias (f. 1993) er orgelsolist, komponist og folkemusiker. Til dagligt er han organist og korleder i Trinitatis Kirke i Fredericia. I foråret afslutter han solistklassen fra Syddansk Musikkonservatorium, som er en 2-årig overbygning på kandidaten i orgel. Til denne koncert kan man høre det program han skal spille til sin debutkoncert.
Foruden at være orgelsolist er Tobias aktiv på bl.a. den danske folkemusik scene i duoen Ravdal, men også som komponist både for orgel, kor og ensembler. Tobias’ musik rummer den klassiske musiks form, folkemusikkens melodik og jazzens harmonik med et mildt modernistisk touch.
Den særprægede blanding af virtuost orgelspil, komposition, folkemusik og stærk formidling gør Tobias til en unik organist på den danske scene.
Ved koncerten vil der blive spillet musik af J. S. Bach, Peter Møller, Tobias Dahl Osenbrüg og dansk folkemusik.

ONSDAG DEN 15. MAJ KL 19.30
Forårskoncert med Budolfi Kirkers Kantori og Signe Buch Ladehoff

Denne koncert bliver den første, hvor vores nye organist og kantor Signe Buch Ladehoff dirigerer Budolfi Kirkes Kantori. Indholdet var ikke fastlagt ved redaktionens afslutning, da Signe ikke var tiltrådt på det tidspunkt, men hun har lovet at planlægge en spændende, varieret og festlig koncert.

Nyhedsbrev vedr. koncerter – tilmeld dig her

* Skal udfyldes