28. MARTS KL. 16.30
PASSIONSKONCERT

Passionskoncert: Påskens dage synges ind med Aalborg Domkirkes Kantori
Musik af Jørgen Erichsen, Trond Kverno, Chr. Præstholm, Steve Dobrogosz, m.fl.
Dir: Margrethe T. Østergaard
Orgel: Jørgen Ellekilde

14. APRIL KL. 19.30
Trio Friedemann – fløjter og orgel

Trio Friedemann består af Bettina Zielke, Thomas Jensen og Peter Langberg. Bettina og Thomas er begge fløjtenister ansat i Sønderjyllands Symfoniorkester. Peter Langberg er organist, klokkenist og tidligere rektor på Løgumkloster Kirkemusikskole. Programmet består bl.a. af musik af J. S. Bach, hans sønner og senromantiske franske komponister.

24. APRIL KL. 12.00
Prinsens Musikkorps

Prinsens Musikkorps er et messingorkester med slagtøj og består af 16 professionelle musikere. De er kendt for deres store musikalske spændvidde, og spiller både ved officielle begivenheden for forsvaret og kongehuset samt egne koncerter for et bredt publikum.

28. APRIL KL. 19.30
Forårskoncert

Joseph Haydn: Missa Sct. Nicolai for kor og solister

Desuden synges Allegris berømte Misere mei og kormusik af Morten Lauridsen
Medvirkende:
Helene Hvass Hansen, sopran,
Marie Keller, alt,
Jens Jagd, tenor,
Thomas Rewes, baryton,
Aalborg Domkirkes kantori,
Dir: Margrethe T. Østergaard,
Orgel: Jørgen Ellekilde

19. MAJ KL. 19.30
En festlig koncert – bryllupsmusik

Hvis man snart skal giftes, kan man til denne koncert blive inspireret til valg af musik. Programmet vil bestå at både kendt og mindre kendt bryllupsmusik. Hvis man ikke står foran sit bryllup, kan koncerten også nydes som en aften med festlig musik. Domorganist Jørgen Ellekilde spiller.

Nyhedsbrev vedr. koncerter – tilmeld dig her

* Skal udfyldes