PÅSKESPOTS kan ses på YouTube, søg BUDOLFI

Se med og lyt når vi i to påskespots i musik og ord kort reflekterer over påskens betydning.
Hanne Dahl taler om, hvad det betyder, at Jesus led for og med os
Jacob Køhn Andersen taler om, hvor stærk en kraft opstandelses morgenen er i vores liv.

Ved orglet sidder vores dygtige organister Margrethe T. Østergaard og Jørgen Ellekilde der sammen med Josephine Strøm Hansen og Casper Høgalmen fortolker påskens salmer.

ONLINE PASSIONSKONCERT
I Budolfi Kirke har vi en lang tradition for passionskoncert palmesøndag. I år er ingen undtagelse, men pga. corona restriktioner blev den online; Optaget på forhånd, og lagt på kirkens Facebook-side og YouTube (Budolfi).

Budolfi Kirkes Kantori synger en sats til hver påskedag. Dirigent Margrethe T. Østergaard,  Jørgen Ellekilde, orgel.

Der er korsatser over salmerne ”Hil dig, Frelser og Forsoner”, ”Krist stod op af døde” og ”Påskeblomst! Hvad vil du her”. Derudover satsen ”Vintræet” til skærtorsdag samt en jazz-inspireret ”Agnus Dei” af Steve Dobrogosz.

AFLYST 14. APRIL KL. 19.30
Trio Friedemann – fløjter og orgel

AFLYST 24. APRIL KL. 12.00
Prinsens Musikkorps

AFLYST 28. APRIL KL. 19.30
Forårskoncert

Joseph Haydn: Missa Sct. Nicolai for kor og solister

Desuden synges Allegris berømte Misere mei og kormusik af Morten Lauridsen
Medvirkende:
Helene Hvass Hansen, sopran,
Marie Keller, alt,
Jens Jagd, tenor,
Thomas Rewes, baryton,
Aalborg Domkirkes kantori,
Dir: Margrethe T. Østergaard,
Orgel: Jørgen Ellekilde

19. MAJ KL. 19.30
En festlig koncert – bryllupsmusik

Hvis man snart skal giftes, kan man til denne koncert blive inspireret til valg af musik. Programmet vil bestå at både kendt og mindre kendt bryllupsmusik. Hvis man ikke står foran sit bryllup, kan koncerten også nydes som en aften med festlig musik. Domorganist Jørgen Ellekilde spiller.

Nyhedsbrev vedr. koncerter – tilmeld dig her

* Skal udfyldes