1. DECEMBER, ONSDAG KL. 19.30 I BUDOLFI KIRKE
Kulturskolens julekoncert

3. DECEMBER, FREDAG KL. 16.30 I BUDOLFI KIRKE
Juletræstænding

Stå af juleræset og kom ind i Budolfi Kirke, hvor kantoriet synger en stemningsfyldt koncert på 30 minutter. I løbet af koncerter bliver kirkens juletræer tændt. Michael Hvas Thomasen, dirigent.

4. DECEMBER, LØRDAG, KL. 12.00 I BUDOLFI KIRKE

Festlig, iørefaldende og virtuos julemusik fra domkirkens store orgel
Fri entré.
Velegnet som familiekoncert. Der vil være en skærm i kirken, så man kan se organisten på pulpituret. Varighed 25 minutter.

4. DECEMBER, LØRDAG, KL. 15.00 I KLOSTERKIRKEN

Adventskoncert – 45 minutters kur mod julestress

Julemusik fra barokken og renæssancen for 5 stemmigt kor,
Michael Hvas Thomsen, dirigent

8. DECEMBER, ONSDAG, KL. 19.00 i BUDOLFI KIRKE

Nine Lessons ved Studenterpræsterne

Budolfi Kirkes Kantori
Michael Hvas Thomsen, dirigent

13. DECEMBER, MANDAG, KL. 19.30 I BUDOLFI KIRKE

Luciakoncert med Klarup korene

Klarup pigekor, Klarup minikor og Klarup Skoles kors traditionelle Luciakoncert. Dirigent Christina Kjærulff.
Entré: 75 kr. Børn og uuu gratis. Der er kun mulighed for at købe billetter ved indgangen.

15. DECEMBER, ONSDAG, KL. 19.30 I BUDOLFI KIRKE

Olivier Messiaen La Nativite du Seigneur

Kl. 19.00 Koncertintroduktion

La Nativité de Seigneur består af 9 satser inspireret af Jesu fødsel. Værket står som en slags testamente over Messiaens tro, og er et af hovedværkerne i det 21’ende århundredes orgellitteratur.
Ved koncertintroduktionen kan man høre om værket og komponisten.

17. DECEMBER, FREDAG, KL. kl. 16.30 I BUDOLFI KIRKE

Julekoncert med Budolfi Kirkes spire- og rytmiske juniorkor.

Anna Vestergaard, dirigent

20. DECEMBER, MANDAG, KL. kl. 19.30 I BUDOLFI KIRKE

Dejlig er jorden – nyt juleoratorium af Andy Pape med tekst af Iben Krogsdal

Kl. 19.00 Koncertintroduktionen

Dejlig er Jorden er et nyskrevet juleoratorium på dansk, der handler om, hvad Julen betyder for nutidsmennesker, og hvad denne vigtige højtid gør ved os og ved relationerne imellem os. Til forskel fra de kendte juleværker som Händels Messias og Bachs Juleoratorium er Dejlig er Jorden en dramatiseret koncert, hvor 4 karakterer gennem sang og musik samtaler og fortæller om deres personlige forhold til julen og til hinanden.
Titlen Dejlig er Jorden hentyder til den kendte salme af B.S. Ingemann, der løber som en rød tråd gennem hele værket; musikalsk i form af citater og fragmenter af melodien og på det tekstlige plan i form af referencer til det tankegods, som salmen er baseret på. På udvalgte steder vil salmen klinge i en ny gendigtet skikkelse, og publikum vil blive inviteret til at synge med, og bliver dermed en integreret del af opførelsen.
Helene Hvass Hansen, sopran
Helle Grarup, alt
Christian Damsgaard, tenor
Teit Kanstrup, baryton
Orkester på 7 musikerer
Entré 75 kr. Børn og uuu gratis. Der er kun mulighed for at købe billetter ved indgangen.
Koncerten er blevet til i et samarbejde mellem Budolfi Kirke og Aalborg Operafestival.

Nyhedsbrev vedr. koncerter – tilmeld dig her

* Skal udfyldes