GUDSTJENESTE

Kirken er stadig åben, men vi passer på hinanden.

Du vil stadig kunne gå til gudstjeneste søndag kl. 10 i Budolfi kirke. Men gudstjenesten vil være kortere end den plejer, da vi følger de gældende anbefalinger. Der vil ikke være altergang. Man skal bære mundbind, når man bevæger sig rundt i kirken og følge kirkebetjeningens anvisninger for hvor man må sidde. Ud fra et forsigtighedsprincip har vi valgt at sløjfe fællessang, så du må nøjes med at lytte til vores dygtige sangere i koret. Du må gerne tage en salmebog for at følge med i teksterne.

KIRKEKONTORET

Kirkekontoret er lukket for personlig betjening, men telefon er åben på hverdage mellem 10 og 13 samt torsdag kl. 16-17. Kirkens åbningstid: se under Info.

SØNDAG 28. FEBRUAR KL. 10 gudstjeneste ved domprovst Jacob Køhn Andersen. Aftensang i Klosterkirken er aflyst.

STILLINGSOPSLAG – ORGANIST & KANTOR

HISTORISKE HOTSPOTS

Byvandring for hele familien

Kom med på en spændende vandring gennem det historiske Aalborg. Du kan følge fortællingen på små film og samtidig finde de 10 hotspots på din telefon. Turen er gratis – og den starter her: www.historiskehotspots.dk.