TIRSDAG DEN 14. FEBRUAR KL.14.30 holder vi sogneeftermiddag i kirkens krypt.
Kærlighedens veje og vildveje
– På sporet af en slægts historie igennem 200 år – med psykoterapeut og teolog Christian Højlund

Et meget stort familiearkiv med bl.a. 4000 breve har gjort det muligt for Christian Højlund at krydse grænsen mellem liv og død for at slå sig ned i de stuer, på de marker, ved de sygesenge, på de rejser, i det lønkammer, til de koncerter, som arkivet har gjort helt nærværende for ham. Det er der kommet en bog ud af Nu siger jeg lige noget, hvis disposition er bestemt af en større samling kærestebreve, der åbner døren til fire forskellige ægteskaber og dermed til fire vidt forskellige skæbnefortællinger.  Fyldt med tro og tvivl, lidenskab og svigt, ensomhed og fællesskab. Og med musikken som den formildende og forsonende kraft, der strømmer fra generation til generation. Kom og lyt med.

BABYSANG & VOKSENSNAK – I FOLKEKIRKENS HUS – For forældre på barselsorlov og deres babyer
ANNA VESTERGAARD & HANNE DAHL

I foråret fortsætter vi med Babysang & Voksensnak – stadig fra kl. 10.00-12.00 – 6. februar, 6. marts, 27. marts og 1. maj i Folkekirkens Hus.

Har du lyst til at lave noget med din baby og samtidig få tanket dig selv op, så sker det ved flyglet i Folkekirkens hus.
Anna Vestergaard er sangpædagog og aktuel med en udgivelse om børn, musik og sanser. Hun vil lave et sangprogram med fokus på sanserne.

Hanne Dahl
er sognepræst og har arbejdet med børnelitteratur og filosofi i mange år. Hun vil lave et oplæg til voksensnak, der hver gang vil have et emne, som berører et centralt tema ved det at være menneske. Et miniforedrag, der tåler afbrydelse af babyer.

Medbring et tæppe som din baby kan ligge på. Der vil være kaffe, te, vand, frugt og boller. Det er gratis at deltage.
VI beder dog om tilmelding på www.folkekirkenshus.dk.

LIVET PÅ SPIL –  I FOLKEKIRKENS HUS
ANNA VESTERGAARD, HANNE DAHL & OLE IZARD HØYER

Den 25. januar,  kl. 19.30 i Folkekirkens Hus
Dørene åbnes kl.19.00. Gratis billetter bestilles hos folkekirkenshus.dk.

I Livet på Spil tager vi livtag med livets store spørgsmål.

Vi er sanger og sangpædagog Anna Vestergaard, guitarist Ole Izard Høyer og sognepræst Hanne Dahl.
Anna og Ole vil synge og spille, undervejs vil Hanne reflektere over teksterne og sætte dem ind i en litterær og filosofisk sammenhæng.
Vel mødt til en aften med vores yndlingssange som tager livtag med de store spørgsmål i tilværelsen.

Næste gang: 29. marts

HISTORISKE HOTSPOTS
Bliv klogere på Aalborgs historie…

Byvandringer, der udforsker de historiske sider af Aalborg, er populære som aldrig før, og nu er Budolfi Kirke sammen med flere samarbejdspartnere klar med sit bud på en historisk byvandring, som har fået navnet Historiske Hotspots.

Byvandringen skiller sig ud fra de andre af slagsen, da man scanner QR-koder med sin smartphone på ti forskellige hotspots. Dermed kan man udforske byen på egen hånd uden at være afhængig af en fysisk rundvisning med en guide. Når man har scannet QR-koden for det specifikke hotspot, bliver man mødt af en kort videosekvens, der skiftevis veksler mellem noget drama og en fortæller i nutiden. Herunder er der en kort tekst om stedet, og hvis man er interesseret i at vide mere, kan man klikke dig ind på den fulde fortælling om stedet.

Byvandringen tager en rundt i Aalborgs historiske gader fra Aalborg Helligaandskloster over Budolfi Kirke og til Jens Bangs Stenhus. Undervejs stifter man bekendtskab med ti historiske hotspots i Aalborg, mens man bevæger dig gennem tiden fra middelalderen over reformationen og til renæssancen.

De ti hotspots er Aalborg Helligaandskloster, Rakkerens Hule, Latinergyden, Latinskolen, Budolfi Kirke, Gråbrødreklosteret, Tiendeladen, Aalborghus Slot, Jørgen Olufsens Gård og Jens Bangs Stenhus.

Byvandringen er blevet til på initiativ på Budolfi Kirke. Nordjyllands Historiske Museum har bidraget med museumsfaglig rådgivning. Aalborg Helligaandskloster og Folkekirkens Hus har været med i udviklingen, og Klostermarksskolen har bidraget med pædagogisk rådgivning og været med gennem hele testfasen.

Man kommer i gang med Historiske Hotspots ved at hente en folder i enten Budolfi Kirke, Aalborg Historiske Museum, Aalborg Helligaandskloster, Folkekirkens Hus eller i en af de mange butikker i Aalborg midtby, som har folderen stående. Alternativt kan man tilgå det via hjemmesiden www.historiskehotspots.dk.