Kirken er stadig åben, men vi passer på hinanden.

Du vil stadig kunne gå til gudstjeneste søndag kl. 10 i Budolfi kirke.
Men gudstjenesten vil være kortere end den plejer, da vi følger de gældende anbefalinger. Der vil ikke være altergang.
Man kan også holde dåb, bryllup og bisættelser/begravelser. Da retningslinjerne kan ændres med kort varsel opfordrer vi til, at man holder sig opdateret via hjemmeside og Facebook. Du er også velkommen til at ringe til kirkekontoret, der er åbent for telefonisk betjening.
Man skal bære mundbind, når man bevæger sig rundt i kirken og følge kirkebetjeningens anvisninger for hvor man må sidde. Ud fra et forsigtighedsprincip har vi valgt at sløjfe fællessang, så du må nøjes med at lytte til vores dygtige sangere i koret. Du må gerne tage en salmebog for at følge med i teksterne.

Venlig hilsen fra alle os i Budolfi

1.. FEBRUAR (AFLYST), 1. MARTS (AFLYST) og 12. APRIL (AFLYST) KL. 10-12 I FOLKEKIRKENS HUS
Babysang og voksensnak ved sangpædagog Anna Vestergaard og sognepræst Hanne Dahl.

Har du lyst til at lave noget med din baby og samtidig få tanket dig selv op, så sker det ved flyglet i Folkekirkens hus. Den første mandag i september, oktober, november og december kl. 10-12.

Anna Vestergaard er sangpædagog og aktuel med en udgivelse om børn, musik og sanser. Hun vil lave et sangprogram med fokus på sanserne. Medbring et tæppe som din baby kan ligge på.

Hanne Dahl er sognepræst og har arbejdet med børnelitteratur og filosofi i mange år. Hun vil lave et oplæg til voksensnak, der hver gang vil have et emne, som berører et centralt tema ved det at være menneske. Et miniforedrag, der tåler afbrydelse af babyer.

Der vil være kaffe, te, vand, frugt og boller. Det er gratis at deltage, og man møder bare op.

AFLYST 13. APRIL, TIRSDAG, KL. 14.30-16
Sogneeftermiddag i kirkens krypt med vores nye domprovst

Jacob Køhn Andersen er udnævnt til domprovst over Aalborg stift og provst for Aalborg Budolfi Provsti og som sognepræst i Budolfi Pastorat i Aalborg Stift pr. 1. december 2020.
Nu har du lejlighed til at møde ham til en sogneeftermiddag og høre ham fortælle om hvem han er og hvad han har på hjerte.

HISTORISKE HOTSPOTS
Bliv klogere på Aalborgs historie…

Byvandringer, der udforsker de historiske sider af Aalborg, er populære som aldrig før, og nu er Budolfi Kirke sammen med flere samarbejdspartnere klar med sit bud på en historisk byvandring, som har fået navnet Historiske Hotspots.

Byvandringen skiller sig ud fra de andre af slagsen, da man scanner QR-koder med sin smartphone på ti forskellige hotspots. Dermed kan man udforske byen på egen hånd uden at være afhængig af en fysisk rundvisning med en guide. Når man har scannet QR-koden for det specifikke hotspot, bliver man mødt af en kort videosekvens, der skiftevis veksler mellem noget drama og en fortæller i nutiden. Herunder er der en kort tekst om stedet, og hvis man er interesseret i at vide mere, kan man klikke dig ind på den fulde fortælling om stedet.

Byvandringen tager en rundt i Aalborgs historiske gader fra Aalborg Helligaandskloster over Budolfi Kirke og til Jens Bangs Stenhus. Undervejs stifter man bekendtskab med ti historiske hotspots i Aalborg, mens man bevæger dig gennem tiden fra middelalderen over reformationen og til renæssancen.

De ti hotspots er Aalborg Helligaandskloster, Rakkerens Hule, Latinergyden, Latinskolen, Budolfi Kirke, Gråbrødreklosteret, Tiendeladen, Aalborghus Slot, Jørgen Olufsens Gård og Jens Bangs Stenhus.

Byvandringen er blevet til på initiativ på Budolfi Kirke. Nordjyllands Historiske Museum har bidraget med museumsfaglig rådgivning. Aalborg Helligaandskloster og Folkekirkens Hus har været med i udviklingen, og Klostermarksskolen har bidraget med pædagogisk rådgivning og været med gennem hele testfasen.

Man kommer i gang med Historiske Hotspots ved at hente en folder i enten Budolfi Kirke, Aalborg Historiske Museum, Aalborg Helligaandskloster, Folkekirkens Hus eller i en af de mange butikker i Aalborg midtby, som har folderen stående. Alternativt kan man tilgå det via hjemmesiden www.historiskehotspots.dk.